Stillastående process



Det var bråttom att få iväg blanketten för resebidrag, enligt vår lärare så vi fick iväg dem i tid och tänkte att de pengarna kommer nog inte förrän i alla fall i början av nästa termin, men hipp som happ, den 25 mars var pengarna på kontot, 8 månader innan avresa. 
 
Processen står lite stilla nu sedan resebidragshändelsen. Detta eftersom ett par lärare är iväg och kollar läget på skolor och förskolor och så vidare på Mallorca, där vi har planer på att hamna. Vad vi har fått direktioner om är i alla fall att alla papper måste vara färdiga och inlämnade innan terminens slut så i hoppas på att processen drar igång igen nu efter påsk och att vi får mer information om vad som ska fixas och vilka papper som ska ordnas och så vidare. 
 
Så länge har vi lagt upp tre porträtt om oss, om ni är intresserade av att veta mer om vem vi är och så tänkte vi infoga länken till blanketten för resebidraget här nedan:
 
Blankett för ansökan om resebidrag
 
Resebidrag kan man söka för just resor, både för kortare som vi gör och längre och summan man får är beroende på hur många poäng av sina studier man kommer att göra utomlands. Detta resebidrag får man dock inte om man har blivit beviljad andra stipendium som Erasmus och liknande och man är återbetalningsskyldig om det skulle visa sig att man av någon anledning inte skulle kunna komma iväg på sin planerade resa. 
 
Vart man ska lämna in blanketten var lite oklart men administrationen på högskolan är väldigt hjälpsamma så efter lite guidning hittade lapparna fram till rätt person. Tänkte att när vi har fått mer klara besked på vem som ska ha lapparna så meddelar jag det här i detta inlägget. 

Efter idén med utbytespraktik nappade jag vidare på idén med en utbytestermin och just nu befinner jag mig i Brugge Belgien redo att ta mig an de äventyr som väntar mig här.


RSS 2.0