riddar Jasmine inställer sig till tjänstgöring

Det är något visst med den där sista dagen på praktiken. Man vill liksom aldrig att den ska ta slut samtidigt som man lite längtar då när praktiken är slut så tar nästintill skolan slut också och då är det ju sommarlov. vår handledare sade vid introduktionsmötet att det viktigaste uppdraget vi har är att se till så att de vill ha tillbaka nya studenter nästa år. Idag sade rektorn att säga ja till vår praktik var det bästa han kunde gjort, barnen har älskat det, föräldrarna har älskat det och lärarna har tyckt det var helt fantastiskt att få ha oss i klassrummet, få lära sig om andra länder och kanske mest att ha två extra händer tillgängliga. 

Idag bar det skolfest något som arrangeras varje år. Tydligen är det lite belgisk tradition att något ska gå åt skogen. Detta år vart temat riddare och prinsessor och de hade hyrt in en föreställning. Det var bara det att föreställningen hade glömt bort det och kom inte. Det var dock inga ledsna miner och vi lärare, utklädda till riddare och prinsessor ställde upp på en omgång schottis på scenen. Måste ha varit underhållande att se. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Vi fick en idé om att göra vår praktik utomlands. Sagt och gjort, nu sitter vi här med en nyuppstartad blogg så ni kan följa vårt äventyr. //JaBiJo.


RSS 2.0