Söndagspariserhjul och två veckor kvar.

Hur konstigt det än känns att säga så börjar min studietid här nere dra sig mot sitt slut. I ren skolväg har jag 2 veckor kvar. Detta är också så länge som alla de som inte ska ha praktik har kvar. För det är ju så att jag har praktik hela sista månaden, alltså hela maj. Ska bli underbart!
 
Hur som helst, när man är i sluttampen så är det mycket som ska in, mycket som ska avslutas och mycket som ska redovisas. Så helgen har varit litegrann åt det hållet. Då var det också extra skönt att ta en spontanare ner på stan med två vänner, åka pariserhjulet som ger en magisk utsikt och sedan gå och ta ett glas vin på världens mysigaste innergård.
 
Vi har planerat en del vad vi ska göra nu de två sista veckorna för att få ut så mycket som möjligt av tiden ihop fast det känns lite mer som nedräkning. Oavsett här har ni en bild på utsikten från pariserhjulet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Vi fick en idé om att göra vår praktik utomlands. Sagt och gjort, nu sitter vi här med en nyuppstartad blogg så ni kan följa vårt äventyr. //JaBiJo.


RSS 2.0